Medieomtale

Medieomtale

Nedenfor finder du et uddrag af artikler og udsendelser, som ErstatningsAdvokaterne har bidraget til.

Lars Møller Heick Christensen og Michelle Louise Bunk – nye partnere

ErstatningsAdvokaterne, Christiansgade 29, Aarhus C, har udvidet partnerkredsen med advokat Lars Møller Heick Christensen og advokat Michelle Louise Bunk.

Først mistede de mor… nu kan erstatningen ryge

Det kan være risikabelt at anke beløbets størrelse, hvis man har fået erstatning for en patientskade. Det måtte 54 danske patienter eller pårørende sidste år sande. Alle oplevede de, at deres egen anke førte til en afgørelsen, som betød, at den erstatning de havde fået, kunne forlanges tilbagebetalt.

 

Forskelsbehandling af HG-elever

Fortovs-styrt: Sådan får du erstatning

Falder du på naboens isglatte fortov, er der en række ting, du skal sikre dig, hvis du er berrettiget til erstatning. Se artikel på TV2 | Finans

Utilfredse med fagforbunds råd

Advokaterne er utilfredse med den måde flere fagforbunds rådgivning af medlemmer, der er kommet i klemme. Blandt andre SiD, HK og Teknisk Landsforbund fortæller medlemmer, at søger de juridisk bistand uden for fagforbundet, “så står vi af”, som faglig sekretær Kurt Hansen, HK, siger det til Fyens og Nordjyske Stiftstidende.

Danskere snydes for invalideforsikringer

Mange lønmodtagere får et ekstra chok, når de bliver alvorligt syge eller kommer ud for en ulykke. De oplever, at den invalideforsikring de har tegnet, via deres arbejdsmarkedspension, pludselig ikke længere eksisterer. Det skriver Dagbladenes Bureau.

Når ræven vogter gæs

Flere og flere henvender sig til erstatningsadvokater for at kunne hamle op med forsikringsselskaberne i forbindelse med piskesmæld, slidgigt, depression, blindhed, lammelser m.m.

Skriv ikke under

Flere hundrede sager er faldet på plads, så skadelidte har fået bedre behandling og erstatning.

Års kamp kronet med millionerstatning

En lang og sej kamp for sin ret er nu endt lykkeligt for aalborgenser, som ved Vestre Landsret har vundet over såvel Topdanmark som eksperterne i Retslægerådet og Arbejdsskadestyrelsen.

Ingen amerikanske tilstande

“Aggressivt!”  “Amerikanske tilstande!” Stifterne af ErstatningsAdvokaterne har lagt øre til disse og mange andre beskyldninger, siden firmaet fik sin første sag i Århus for godt et år siden.

Ingen erstatning for ødelagt ryg

“Adskillige gange sidder vi og undrer os, fordi fagforeninger har påtaget sig et professionsansvar, de ikke kan leve op til”, siger Britha Bunk fra Erstatningsadvokaterne.

Tilliden tilforsikringsselskaberne er ringe

Et stigende antal danskere allierer sig med en specialist, der kan tale deres sag overfor forsikrings- og pensionsselskaber, når de bliver helt eller delvist uarbejdsdygtige på grund af sygdom eller en ulykke. Det skyldes ikke mindst, at vi er blevet mere bevidste om, at selskaberne har en interesse i at spise os af med mindst muligt, når de skal udbetale erstatning.

Arbejdsskadet tømrer får lov til at beholde sygedagpenge

Nu har en selvstændig endelig fået medhold i, at der er forskel på at have sin egen forretning og være lønmodtager. En tømrer har fået ret i, at han ikke skulle sendes i arbejdsprøvning i en anden virksomhed – men i stedet forsøge at få sin egen virksomhed på skinner.

To love giver forskellige arbejdsskadeerstatninger

Det er akkurat den samme arbejdsskade, men en person kan få langt flere penge i erstatning, hvis skaden bliver vurderet ud fra én lov frem for en anden.

trustpilot

“Værsgo. Her er de bedste erstatningsadvokater! Fra dag 1 efter min voldsomme ulykke på en motorvej for tre år siden, har de været ved min side. De har ordnet al papirarbejde, været hamrende dygtige til at få de allerbedste erstatninger hejst hjem til mig.  … . De svarer prompte på mine mails, og er altid 100% lydhøre! Jeg er dybt taknemmelig.”

Marianne Palm