Mette (til venstre) vandt stor retssag om erstatning for personskade

Et boligselskab blev således dømt erstatningspligtig for den alvorlige personskade, som Mette pådrog sig, da hun skulle hente en stol i sit kælderrum.

Mette faldt, da hun ville bære stolen ud af sit kælderrum, fordi en ansat i boligselskabet havde anbragt en mælkekasse tæt på kælderrummet, hvor der i forvejen er trange pladsforhold.

Mælkekassen og dens placering skulle i følge boligselskabet markere, at der stak et rør op ad gulvet i håb om, at det ville være en tilstrækkelig foranstaltning til forebyggelse af faldskader.

Boligselskabet nægtede imidlertid at betale erstatning med den begrundelse, at selskabet jo havde informeret beboerne om, at der i kælderrummet stak et rør op (som dog blev fjernet straks efter Mettes tilskadekomst), og fordi selskabet jo havde anbragt en mælkekasse som advarsel…..

Mette fandt boligselskabets afslag uforståeligt og ganske uretfærdigt, og hun kontaktede derfor os –

ErstatningsAdvokaterne.

Vi stævnede på Mettes vegne boligselskabet, som derfor nu skal betale fuld erstatning for Mettes varige men og erhvervsevnetab som følge af faldet.

Advokatfuldmægtig Louise Sommer Jessen, som står ved siden af Mette her, førte sagen som ErstatningsAdvokaterne påbegyndte d. 1. juni 2017

TILLYKKE TIL METTE OG LOUISE!

Venlig hilsen Britha Bunk, advokat

ErstatningsAdvokaterne – tlf 80 200 700

Del gerne.

https://dk.trustpilot.com/rev…/www.erstatningsadvokaterne.dk